В Україні мчить весняне тепол / фото Franz W, Pixabay

У найближчі два дні в Україні очікується короткочасне похолодання, а потім прийде суттєве потепління - температура підвищиться до +10...+16 градусів. Про це на своїй сторінці у Facebook розказала відомий синоптик Наталка Діденко.

Так, за її даними, 8-9 лютого передбачається похолодання.

"А впродовж 10-14 лютого в Україні запахне весною, прийде суттєве потепління, до +10...+16 градусів", - повідомила синоптик.

Відео дня

Вона додала, що на крайній півночі температура буде стриманішою, нижче +10 градусів, проте також порівняно тепло. 

"І хоча з 15-го лютого знову прийде похолодання, воно вже нас не введе в оману - діло йде до теплих зелених листочків", - розказала Наталка Діденко.

Потепління в Україні - що відомо

Синоптик Ігор Кібальчич каже, що на цьому тижні на українців чекає аномально тепла, проте нестійка погода з періодичними опадами. За його даними, причиною такого потепління стане тепле і вологе повітря середземноморського та атлантичного походження.

Про потепління з 10 лютого кажуть і в Укргідрометцентрі. Зокрема, очікується, що на Одещині та у Закарпатській області температура сягне +11…+17 градусів. Таке тепло на півдні може утримуватись до 12-14 лютого, після чого знову очікується зміна погоди.

Вас також можуть зацікавити новини: