На вихідних в Україні стане тепліше / фото HeungSoon, Pixabay

На вихідних, 8 і 9 квітня, в Україну прийде потепління. Особливо це відчують жителі західних областей, де після холодних днів температура підніметься до +5°...+12°. На решті території в більшості областей буде +10°...+ 14°, місцями стовпчики термометрів підніматимуться до +15°...+17°. 

Дощі в Україні продовжаться. У суботу опади сконцентруються на півночі, в центрі і місцями на півдні, а в неділю поширяться практично по всій країні, крім південної частини. Про це повідомляє Погода УНІАН

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі +7°, вдень +12°, сильний дощ. У неділю вночі очікується +6°, а вдень +13°, невелика хмарність і сильний дощ.

Відео дня

У Львові в суботу вночі 0°, вдень +9°, хмарно з проясненнями. У неділю вночі +3°, вдень +10°, невелика хмарність, легкий дощ.

У Луцьку в суботу вночі +2°, вдень +11°, невелика хмарність. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, вночі +6°, вдень +12°, легкий дощ.

У Вінниці в суботу буде хмарно з проясненнями. Температура повітря +4°...+12°. У неділю температура буде +4°...+11°, невелика хмарність, сильний дощ.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +5°, вдень +13°. У неділю - хмарно з проясненнями, +7°...+12°.

У Харкові в суботу температура вночі складе +8°, вдень +16°, хмарно з проясненнями. У неділю стовпчики термометрів покажуть +8°...+16°, невелика хмарність, легкий дощ.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі +7°, вдень +15°, невеликий дощ. У неділю температура становитиме +8°...+14°, невелика хмарність, легкий дощ.

У Сімферополі в суботу - невелика хмарність, +4°...+10°, невеликий дощ. У неділю - хмарно з проясненнями, +2°...+14°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує хмарна погода з проясненнями, температура вночі +7°, вдень +17°. У неділю вночі очікується +8°, вдень +13°, невелика хмарність.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі +7°, вдень +15°. У неділю буде невелика хмарність, вночі +7°, вдень +16°, злива.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +7°, вдень +16°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура становитиме +7°, вдень +16°, можливий дощ.

8 квітня на заході України помітно потеплішає / фото УНІАН
9 квітня майже по всій Україні будуть дощі / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде хмарно з проясненнями, температура вночі -7°, вдень до +1°. У неділю вночі температура становитиме -7°, вдень стовпчики термометрів покажуть +1°, похмуро, суцільна хмарність.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, вночі -5°, вдень +6°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність. Температура становитиме -1° вночі та вдень +9°.

У Трускавці в суботу буде похмуро, температура до +4°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ, температура 0°...+8°.

У Сваляві завтра очікується похмура погода, до +5°, невеликий дощ. У неділю - похмуро, невеликий дощ, -4°...+8°.

У Затоці в суботу-практично безхмарно, вночі +3°, вдень +13°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура +6°...+13°.

У Бердянську в суботу буде практично безхмарно, температура +9°...+16°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура +8°...+13°.

Вас також можуть зацікавити новини: