Розслідуванням займеться СБУ / vk.com/studmedia.kharkov

Про це повідомили УНІАН у прес-службі МВС, нагадавши, що внаслідок вибуху було госпіталізовано 11 осіб.

Міліціонери провели евакуацію 22 відвідувачів бару та мешканців квартир будинку, де розташовано заклад. Ніхто з цих громадян не постраждав.

Під час огляду місця події правоохоронці обстежили приміщення бару площею 100 кв. м, а також близько 200 кв. м прилеглої території. З місця події вилучено речові докази. Причини вибуху та розмір матеріальних збитків встановлюються.

Відео дня

Читайте такожГеращенко: причетних до теракту у Харкові зафіксували камери відеоспостереженняЗібрані матеріали направлені до УСБУ в Харківській області для внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань та проведення розслідування за вказаним фактом.

Як повідомляв УНІАН, 9 листопада о 21.45 у Харкові в кафе “Рокс Паб Стіна” стався вибух. За даними Держслужби з надзвичайних ситуацій, постраждало 11 осіб. Їх було госпіталізовано.

Директор пабу Михайло Озеров пов'язує вибух з волонтерською допомогою, яку співробітники закладу та він особисто надають переселенцям з Донбасу, а також бійцям, які беруть участь в антитерористичній операції.

Правоохоронці кваліфікували вибух як теракт. Управління СБУ в Харківській області розпочало розслідування за ч. 2 ст. 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт з тяжкими наслідками).