Президент пригрозив чоловікові "попуском Господнім" / фото УНІАН

Під час візиту в Черкаси в рамках "томос-туру" президент Петро Порошенко грубо відповів чоловікові, який запитав його про боротьбу з корупцією, назвавши його "москальським провокатором".

Відео "діалогу" виклав у Facebook місцевий підприємець Олег Лисак, пише "Главред".

На записі чоловік із числа присутніх на зустрічі з главою держави запитує у Порошенка, коли той почне боротися з корупцією в країні: "Петро Олексійович, скажіть, а коли з корупцією будете боротися?".

Президент витримав паузу, під час якої присутні спробували зупинити чоловіка, після чого порадив йому "сходити в церкву".

Читайте такожПорошенко заявивши про продовження провокацій Москви через автокефалію ПЦУ

"У мене прохання до вас. Сходіть до церкви і поставте свічку, тому що ви невіруюча людина. Господь Вас попустить", - сказав Порошенко.

У відповідь на це чоловік, який представився громадським діячем, запитав, коли "з питань корупції" можна потрапити до президента на прийом.

В цей час хтось з натовпу попросив чоловіка перейти на українську мову, після чого Порошенко заявив: "Бачите, прислали людину, яка навіть українську мову не вивчила. Вони всі такі, москальські провокатори, вони нас тут зараз намагаються розколоти".

Чоловік зазначив, що він такий же українець, як і президент, просто не хоче жити в корумпованій країні, проте він відвернувся від нього і традиційно "подякував" всім присутнім за те, що вони прийшли "помолитися за Україну".