До студії програми запрошені керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, кандидати у Президенти Юлія Тимошенко, Андрій Садовий, Олег Ляшко, Олександр Шевченко, Валентин Наливайченко, Анатолій Гриценко.

До розмови долучиться ще один кандидат - Володимир Зеленський. Також в обговоренні візьме участь Деніс Бігус - керівник програми "Наші гроші з Денисом Бігусом” та ведучий програми “Гроші” на «1+1» Олександр Дубінський.

Свої запитання телеглядачі можуть ставити на Facebook-сторінці програми або на сайті проекту. Ведучі ток-шоу «Право на владу» -  Наталія Мосейчук та Сергій Іванов.

Відео дня

Нагадаємо, за даними журналістів BIHUS.info, до схеми виведення з української оборонки сотень мільйонів гривень причетний друг і партнер Петра Порошенка, член Ради національної безпеки і оборони Олег Гладковський, його 22-річний син Ігор і гендиректор "Укроборонпрому" Павло Букін. У розслідуванні вперше оприлюднили секретну переписку учасників злочинної схеми, внутрішні документи, докази домовленостей про хабарі. Згідно з даними журналістів, розмір розкрадань становить мінімум 250 млн грн.