Олександр Данилюк / REUTERS

Екс-міністр фінансів, радник кандидата у президенти Володимира Зеленського Олександр Данилюк заявляє, що його не цікавить посада міністра закордонних справ.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав журналістам, коментуючи інформацію про те, що йому начебто пропонували посаду очільника Міністерства закордонних справ.

Читайте такожУ Зеленського назвали перші десять рішень у разі обрання його президентом

Відео дня

"Я це не підтверджую. Мене ця посада не цікавить. Я більше є спеціалістом у внутрішніх перетвореннях, у реформах. І перед тим, як будувати зовнішні альянси, треба показати, що Україна дійсно змінюється, що тут відбуваються серйозні реформи", - сказав Данилюк.

Також він наголосив: "В уряд Гройсмана я не повернуся". "Я розумію, що йому дуже цього не хотілося, і я через свою повагу до Володимира Борисовича не хочу робити його останні місяці надзвичайно складними", - сказав Данилюк і пояснив це, зокрема тим, що якщо він повернеться в уряд, це означатиме, що "уряд не зможе приймати непрозорі рішення".

Раніше кандидат у президенти України Володимир Зеленський представив всю свою команду, з якою буде працювати надалі. Його соратники прийшли разом з ним до студії програми "Право на владу".