Коломойський розповів про свій досвід ведення бізнесу з Зеленським / Фото УНІАН

Бізнесмен Ігор Коломойський розповів про свої особисті та ділові відносини з президентом України, колишнім шоуменом Володимиром Зеленським.

Читайте також"Усім, крім БПП": Коломойський зізнався, кому симпатизуватиме на виборах у Раду

В інтерв'ю «Українській правді» Коломойський розповів, що його відносини із Зеленським формувалися не один рік.

Відео дня

«Я вважаю, що в нас дуже хороші відносини. Але вони утворилися протягом якогось тривалого терміну, останніх 7 років спілкування на тлі виробництва їх контенту, який транслювався у нас.

Нещодавно його дружина давала інтерв'ю, сказала, що були й сутички в цьому плані. Лаялися, так. Щось показали, що не показали, яка ще була історія. Я не пам'ятаю подробиць. Він дуже зубастий. Дуже зубатий», – зазначив бізнесмен.

За словами Коломойського, Зеленський «дуже жвавий, веселий, з хорошою реакцією».

«З ним треба бути на одній хвилі, можна відстати. Ми теж вміємо пожартувати, але він на голову вище, він професіонал», - підкреслив бізнесмен.

Крім того, Коломойський визнав, що як бізнесмен, Зеленський – дуже цинічний.

«З ним пальця в рот не треба класти. Жодних сентиментів. Якщо винен, то винен. Жодних розмов, поблажок. Він сучасний, він як раз покоління 70-х, ближче до 80-х. От у мене сестра така, жорстка. Він дуже крутий», – сказав бізнесмен.

Раніше Коломойський в інтерв'ю «Українській правді» розповів, що не зустрічався із Зеленським після повернення в Україну, і привітав його з перемогою на виборах по sms.