Арахамія розповів про реакцію Зеленського на "кнопкодавство" / фото УНІАН

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія повідомив про реакцію президента Володимира Зеленського на факти неперсонального голосування деяких народних депутатів України від фракції «Слуга народу».

Читайте такожГеращенко вирішила помститися за запрошення на "публічну порку" заявою на "кнопкодавів"

Як передає кореспондент УНІАН, відповідаючи на питання журналістів, чи була реакція президента на факти «кнопкодавства», Арахамія, жартуючи, відповів: «Якщо пропустити мати – не було».

Відео дня

Водночас він додав, що на наступному тижні планується засідання фракції, де питання неперсонального голосування буде обговорюватися.

Арахамія наголосив, що не бачить причин для неперсонального голосування з боку депутатів фракції, оскільки на сьогодні є необхідні голоси для ухвалення рішень.

Як повідомляв УНІАН, зафіксовано випадки неперсонального голосування з боку трьох народних депутатів - Сергія Литвиненка і Олени Копанчук (фракція «Слуга народу), а також позафракційного народного депутата Олександра Ковальова.

Депутати від «Слуги народу» вибачилися за те, що голосували за свої колег, і пообіцяли перерахувати місячну зарплату у благодійні фонди.