Тейлор позитивно оцінив діалог Зеленського з Путіним / фото УНІАН

Тимчасовий повірений у справах Сполучених Штатів Америки в Україні Вільям Тейлор вважає, що діалог президента України Володимира Зеленського і президента Росії Володимира Путіна сприяє досягненню позитивних результатів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Тейлор сказав журналістам.

Читайте такожСенцов про видачу Цемаха РФ: якщо Зеленський ухвалив таке рішення, значить, в цьому була необхідність

Відео дня

"Президент Путін відповів на три дзвінка від президента Зеленського, і не думаю, що він відповів на так багато дзвінків від президента Петра Порошенка. І я вважаю, що це хороша справа, що президент України і президент Росії говорять між собою, і є певний прогрес", - заявив Тейлор.

"Зеленський досяг великої перемоги завдяки поверненню тих бранців. Отже, я вважаю, що є потенціал для хороших речей, які постануть в результаті діалогу, діалогу між Зеленським і Путіним", - заявив Тейлор.

Як повідомляв УНІАН, 7 вересня в рамках обміну утримуваними особами з РФ в Україну повернулися 24 українських військовополонених моряка і 11 політв'язнів: Роман Сущенко, Олег Сенцов, Олександр Кольченко, Володимир Балух, Станіслав Клих і Микола Карпюк, Олексій Сизонович, Павло Гриб, Едем Бекіров, Євген Панов, Артур Панов.