Ілюстрація / REUTERS

Найближчим часом текст законопроекту про всеукраїнський референдум буде винесено для громадського обговорення в Україні.

Про це повідомив перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook.

«За результатами численних засідань робочої групи з питань розробки законопроектів у сфері народовладдя, після детального обговорення та жвавих дискусій учасниками групи схвалено кінцевий варіант проекту закону України «Про всеукраїнський референдум», - написав він.

Відео дня

«Найближчим часом текст цього законопроекту буде оприлюднений і винесений для громадського обговорення в Україні, а також наданий для фахової експертизи провідним міжнародним організаціям у сфері народовладдя», додав Стефанчук.

Читайте такожЗаконопроект про всеукраїнський референдум проаналізують іноземні експерти - Стефанчук

Як повідомляв УНІАН, 17 лютого під час Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту Стефанчук заявив про вихід на фінальну версію першого законопроекту з ряду законопроектів, які стосуються народовладдя, - про всеукраїнський референдум.

Він виступив за проведення дискусії між фракціями і групами щодо зазначеного законопроекту, а також «внутрішнього наукового круглого столу». Потім, за його словами, законопроект необхідно перекласти англійською мовою, щоб отримати на нього рецензії провідних інституцій, які займаються питаннями народовладдя у світі.