Саакашвілі каже, що не боїться відправки до Грузії  / фото УНІАН

Екс-президент Грузії та лідер партії «Рух нових сил» Міхеїл Саакашвілі заявляє, що не боїться їхати в Грузію, але не хоче робити подарунок президенту Російської Федерації Володимиру Путіну.

Про це він заявив під час прес-конференції на запитання журналістів про дії Саакашвілі, у разі появи інформації щодо його депортації чи екстрадиції з України до Грузії.

"Я не боюся і до Грузії їхати, але я не хочу подарунок робити Путіну", - заявив він.

Відео дня

Водночас Саакашвілі висловив впевненість, що у разі відправки його у Грузію, він швидко буде вільним.

Читайте такожСаакашвілі заявив про готовність очолити новий уряд

"Якщо вони відправлять мене до Грузії, я вам гарантую, що дуже швидко я буду вільним і, більше того, Порошенку мало не покажеться після цього. І він про це знає, і грузинська влада це знає.

Якщо б грузинська влада була б такою потужною, що могла б мене тримати у в'язниці, вони вже це б зробили", - сказав Саакашвілі.

Також лідер "Руху нових сил" пояснив, що у Грузії більшість населення, правоохоронців та армія підтримує команду Саакашвілі.

"Ми створили Грузію. І в тій країні більшість правоохоронців, вся армія і головне - більшість населення... і будь-який українець, який колись був в Грузії може бути свідком того, що я кажу... нас підтримують. І ніякий олігарх ні за які гроші не може мене там тримати у в'язниці. Це їхня головна дилема", - заявив він.

Разом з тим, Саакашвілі нагадав, що приїхав в Україну у вересні 2017 року, хоча була наявна інформація про його можливу депортацію.