Олександр Єфремов

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов не виключає, що Кабінет міністрів 8 листопада представить у парламенті доопрацьований проект державного бюджету на 2013 рік.

Як передає кореспондент УНІАН, про це лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив на брифінгу.

Він зауважив, що сьогодні спілкувався з першим віце-прем’єр-міністром України Валерієм Хорошковським, який повідомив, що Кабмін вже завершує роботу над держбюджетом і планує цієї середи затвердити його на своєму засіданні.

Відео дня

На тему: Тігіпко вважає, що бюджет-2013 має приймати нова Рада

«Якщо уряд в середу передасть теоретично до Верховної Ради бюджет, то ми можемо його представити у Верховній Раді в четвер», - сказав О.Єфремов.

Як повідомляв УНІАН, Кабінет міністрів України 12 вересня затвердив проект закону України «Про Державний бюджет на 2013 рік», виходячи з прогнозного зростання ВВП на рівні 4,5%. Проект бюджету-2013 розраховано, виходячи із затверджених урядом ще в 2011 році макропоказників, зокрема: зростання ВВП – 4,5%, показник номінального ВВП – 1,688 трлн грн, інфляція – 5,9%.

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин 15 вересня повернув уряду на доопрацювання проект державного бюджету на 2013 рік.