Василь Фаринник не уточнив, де саме, коли і ким було знайдено тіло

Про це УНІАН повідомив начальник Головного слідчого управління МВС України Василь Фаринник.

За його словами, «дійсно, на будівництві знайшли труп. Хтось пустив чутки, що це – тіло Мазурка. Ми направили туди слідчо-оперативні групи та групи кримінального розшуку. Усі ці обставини будемо з’ясовувати».

Водночас він не уточнив, де саме, коли і ким було знайдено тіло.

Відео дня

Відповідаючи на запитання, чи присутні на тілі вогнепальні ушкодження, В.Фаринник сказав: «Так, тіло з вогнепальним пораненням».

Водночас, на сайті МВС України з’явилася інформація, що «тіло чоловіка, схожого на підозрюваного у вбивстві охоронців у торговому центрі знайдено 7 листопада в Києві. За попередніми висновками причина смерті – самогубство».

Як зазначається в повідомленні, «про те, що знайдено мертву людину, міліцію повідомив киянин, який вранці вигулював собаку. На місце негайно виїхала слідча-оперативна група, яка констатувала нещодавню смерть чоловіка, ззовні схожого на Мазурка, який помер від вогнепального поранення. В одязі знаходився паспорт та поруч виявлено зброю».

За даними МВС, зараз на місці працюють експерти та оперативні працівники, які намагаються з’ясувати, де переховувався чоловік. Призначено ДНК-експертизи, щоб достовірно з’ясувати, чи є знайдена людина Я.Мазурком.

Як повідомляв УНІАН, 26 вересня 2012 року в ТРЦ «Караван» у Києві невідомий розстріляв трьох приватних охоронців і ще одного тяжко поранив.

Міліція порушила кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

5 жовтня міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко заявив, що особу злочинця встановлено, і вживаються заходи з його затримання. За його словами, вбивцею охоронців є уродженець Львівської області, 1974 року народження, на ім'я Ярослав Мазурок.

10 жовтня в МВС повідомили, що підозрюваного оголошено в міжнародний розшук. Його дані виставлені на офіційному сайті Інтерполу.