пресс-служба президента

Як передає кореспондент УНІАН, про це Тягнибок сказав, виступаючи на Майдані.

За його словами, завдяки «другому фронту» завдяки тому, що люди в регіонах почали перебирати владу в свої руки.

Читайте такожЯценюк заявив, що опозиція готова очолити уряд Він також подякував футбольним фанатам з різних міст за патріотизм.

Відео дня

Саме це, на його думку, призвело до того, що влада почала йти на поступки: «Ось чому ця влада почала йти на поступки, і я хочу сказати, що сьогодні відбувся третій раунд переговорів, і ми одразу відчули – настрій влади, настрій Януковича зовсім інший, він вже не той, як два дні тому. І це завдяки тому, що ми відкрили з вами другий фронт».

Читайте такожЗустріч Януковича з лідерами опозиції завершиласяВін також пояснив продовження переговорів з Януковичем, не зважаючи на рішення Майдану припинити такі перемовини тим, що про таку необхідність говорилось під час зустрічей з іноземними дипломатами та посадовцями, а також представниками духовенства.

«Ми маємо дотиснути», - сказав Тягнибок, нагадавши, що серед вимог - скасування законів 16 січня, повернення до Конституції 2004 року тощо.

«Тут є одини делікатний момент, чи віримо ми їм, чи не віримо?», - запитав Тягнибок, сам відповівши, що звичайно ні. За його словами, як тільки Янукович говорить про мир, йдуть силові акції. Тому, Тягнибок впевнений, що повірити можна тільки в конкретні дії. «А поки всі на Майдан», - закликав Тягнибок.