Клюєв попереджає про загрози, які несуть санкції

Таку думку глава Адміністрації Президента України Андрій Клюєв висловив в інтерв`ю європейським журналістам, повідомили УНІАН у прес-службі Президента.

Коментуючи наміри щодо введення іноземними державами санкцій проти України, Клюєв заявив: «Якщо хтось бажає нашій країні добра, то треба Україні допомагати. Якщо вводити санкції й далі загострювати ситуацію, то є загроза, що країна може розірватися на дві частини. Тому що почалося дуже жорстке протистояння. А санкції схожі на вливання в тліючий вогонь каністри бензину», - сказав він.

На запитання про можливі шляхи допомоги Україні з боку європейських країн Клюєв заявив про важливість продовження курсу на євроінтеграцію та проведення відповідних перетворень.

Відео дня

Читайте такожСША вводять візові санкції щодо українських чиновників

Як повідомляв УНІАН, Євросоюз сьогодні, 20 лютого, через останні події в Києві планує провести позачергове засідання глав МЗС держав-членів, які мають обговорити питання введення персональних санкцій проти українських чиновників, які винні у насильстві в Україні.

Також сьогодні високопоставлений представник Держдепартаменту США заявила, що країна вводить візові санкції стосовно близько 20 українських чиновників, яких вважають винними у застосуванні насильства до демонстрантів.