REUTERS

У "Слузі народу" пояснили, чому президент України Володимир Зеленський запропонував переговори очільнику країни-агресора Володимиру Путіну.

Про це у Телеграм повідомила Олена Шуляк, голова партії "Слуга народу".

У політсилі наголошують, що на сьогодні не бачать від Заходу кроків, які могли б змусити Росію зупинитись: закрити небо, відключити Росію від SWIFT, ввести нафтове ембарго проти Росії і зупинити російський експорт.

Відео дня

"Але Захід цього не робить. Так, ввели нові санкції проти Росії. Але цього замало. Ми захищаємо свою країну наодинці", - наголосили у "Слузі народу".

Як наголосили у партії, ЗСУ працюють дуже добре. "План Росії на перші дні вторгнення однозначно провалився. Тому вони такі жорстокі з цивільною інфраструктурою і мирними людьми", - йдеться у повідомленні.

"Ми це Росії не пробачимо. Але для всіх очевидно – треба негайно закінчувати війну. Тому президент серед усього іншого пропонує і переговори", - заявили у "Слузі народу".

25 лютого президент України Володимир Зеленський закликав президента Росії Володимира Путіна сісти за стіл переговорів. Говорячи російською мовою, він сказав: "Хочу ще раз звернутися до президента Російської Федерації. По всій території України йдуть бої. Давайте сідаємо за стіл переговорів. Щоб зупинити загибель людей".

Пізніше росЗМІ підтвердили нібито готовність Путіна, який розв'язав криваву війну, до переговорів з Україною.

Пізніше Пєсков заявив, що Путін готовий направити до Мінська російську делегацію для переговорів з Україною.