Пєсков нібито побував на Донбасі / фото REUTERS

Стверджується, що прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков відвідав Добнасс. Ні коментарів "правої руки" Путіна, ні фотопідтверджень не було.

Як повідомляє пропагандистське видання ТАСС з посиланням на слова першого заступника керівника АП РФ Сергія Кирієнка, Пєсков нібито побував в окупованому Луганську і провів навчання "прес-служб і представників ЗМІ". 

Кирієнко каже, що прес-секретар Путіна повернувся з Луганська вночі. Він нібито проводив майстер-класи для представників так званих ЗМІ та прес-служб "ЛДНР".

Відео дня

Візит Шойгу на окуповані території України

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу 8 листопада проінспектував командний пункт об'єднаного угруповання російських військ, що виконує завдання у війні проти України. Про це повідомили в Telegram-каналі Міноборони Росії.

"На командному пункті... Шойгу заслухав доповідь командувача об'єднаного угрупування російських військ ... Сергія Суровікіна щодо поточної оперативної обстановки, характеру дій противника, виконання російськими військами бойових завдань на різних операційних напрямках", – йшлося у повідомленні.

Вас також можуть зацікавити новини: