Стало відомо, які питання мають розглянути на засідання фракції "Слуга народу" / фото УНІАН, Інна Соколовська

У понеділок ввечері, 13 грудня, відбудеться засідання парламентської фракції "Слуга народу", під час якого, зокрема, планують обговорити законопроекти, які найближчим часом має розглянути Верховна Рада.

Засідання фракції відбудеться о 19:00, написала в Telegram спікер "СН" Юлія Палійчук.

За її даними, заплановано також розгляд питання внесення змін до Податкового кодексу та інших законів, які стосуються оподаткування доходів від діяльності з організації та проведення лотерей і азартних ігор (№2713-д).

Відео дня

Засідання фракції "Слуга народу" – які законопроекти планують розглянути:

  • Про внесення змін до деяких законів щодо охорони здоров’я населення від шкідливого впливу тютюну (№4358);
  • Про внесення змін до деяких законодавчих актів, які регулюють питання трансплантації анатомічних матеріалів людині (№5831);
  • По внесення змін до деяких законодавчих актів, які стосуються удосконалення надання медичної допомоги (№6306);
  • Про внесення змін до деяких законодавчих актів, розроблених для удосконалення системи управління сферою охорони здоров’я та забезпечення медичного обслуговування населення (№5873).

Читайте такожАрахамія вважає, що монобільшість "Слуги народу" намагаються розвалитиПід час засідання фракції також планують представити делегатів до Нацради України з питань телебачення і радіомовлення на три вільні посади за квотою парламенту.

Нагадаємо, 1-2 жовтня у місті Трускавець Львівської області в готелі Rixos Prykarpattya відбулося виїзне засідання фракції "СН". На захід, зокрема, прибув президент Володимир Зеленський. Членам фракції на вечірці після засідання вручили "оскари".

Вас можуть зацікавити такі новини: