Сирний торт без випічки / фото ua.depositphotos.com

Погодьтеся, далеко не кожна господиня зможе приготувати ідеальний багатоярусний торт і тим більше, не всім вдасться його правильно вирівняти та прикрасити. І як би нам не хотілося здивувати гостей своєю майстерністю, вдається це далеко не всім і не завжди.

Однак як показує практика, торт - це не завжди складно й дорого. 

Раніше ми підбирали для вас торт медовик рецепт, а сьогодні розповімо, як приготувати смачне частування без використання духовки.

Відео дня

Не бійтеся експериментувати. Річ у тім, що торт без випічки з желатином - це абсолютно безпрограшний варіант, який просто неможливо зіпсувати, тому у вас все обов'язково вийде, навіть якщо ви готуєте подібне частування вперше.

Однак перед тим, як починати готувати, врахуйте один дуже важливий нюанс: торт без випічки з печива - це досить крихкий виріб і ви ніколи не зможете вийняти його з цільної форми для випікання.

Саме тому досвідчені господині рекомендують збирати такі частування тільки в рознімному кільці. Якщо у вас його немає - збирайте торт в посуді, в якій будете подавати його на стіл. Третього варіанту немає, оскільки вийняти акуратно такий торт з форми і перекласти на святкове блюдо неможливо. 

Сирний торт без випічки з ягодами

Для приготування вам знадобляться:

  • печиво - 400гр;
  • вершкове масло - 200 гр;
  • сир - 600 гр;
  • цукор - 200 гр;
  • сметана - 200 гр;
  • желатин - 40 гр;
  • вода - 70 гр;
  • желе для торта - 2 пакетики;
  • ягоди - 500 гр.

Печиво подрібнюємо на крихту за допомогою качалки, терки або блендера. Додаємо розтоплене вершкове масло та добре перемішуємо масу. Викладаємо все в форму для випікання і добре утрамбовуємо. Масу можна викласти двома способами: з бортами або без них. Форму з печивом відправляємо в холодильник.

Желатин заливаємо холодною водою та даємо йому набрякнути протягом 10 хвилин. Сир змішуємо з цукром, сметаною та збиваємо за допомогою міксера. Додаємо до сирної маси набряклий желатин і ще раз все збиваємо. Виливаємо масу в форму на печиво та прибираємо в холодильник до повного застигання. Коли сирний шар повністю застигне, прикрашаємо торт ягодами.

Розводимо желатин для торта згідно з інструкцією та заливаємо отриманою масою ягідний шар. Прибираємо форму в холодильник до застигання. 

Йогуртовий торт без випічки / фото ua.depositphotos.com

Торт з пряників без випічки

Для приготування вам знадобляться:

  • пряники - 500 гр;
  • сметана - 600 мл;
  • шоколад - 200 гр;
  • цукор - 200 гр;
  • ванілін - 1 пакетик;
  • вишня - 300 гр.

Пряники розрізаємо уздовж і викладаємо в роз'ємну форму. Сметану збиваємо з цукром і ваніліном. Змащуємо шар пряників сметаною і викладаємо шар вишні без кісточки.

Поверх ягід викладаємо новий шар пряників і повторюємо процедуру. Прикрашаємо торт розтопленим шоколадом та прибираємо в холодильник на ніч. 

Швидкий торт без випічки з бананом

Для приготування вам знадобляться:

  • сир - 500 гр;
  • вершкове масло - 100 гр;
  • банан - 300 гр;
  • печиво - 300 гр;
  • сметана - 200 гр;
  • шоколад - 100 гр;
  • желатин - 20 гр.

Для цього торта можна використовувати як ціле печиво, так і подрібнене на крихту або поламане на дрібні шматочки. Заливаємо печиво розтопленим вершковим маслом, добре перемішуємо масу і викладаємо в форму, в якій будемо збирати торт.

Сир змішуємо зі сметаною та цукром. Збиваємо масу міксером і додаємо подрібнений банан. Шоколад натирємо на тертці або нарізаємо на дрібну крихту і вмішуємо в сирну масу. Додаємо набряклий желатин, все перемішуємо та виливаємо сирний шар в форму. Прибираємо торт в холодильник на 2-3 години. 

Торт без випічки з желатином / фото ua.depositphotos.com

Мурашник з сюрпризом - смачний торт за 30 хвилин

Пропонуємо вашій увазі найпростіший торт без випічки з печива і згущеного молока, який обов'язково вам сподобається.

Для приготування вам знадобляться:

  • печиво - 400 гр;
  • вершкове масло - 150 гр;
  • варене згущене молоко - 200 гр;
  • волоські горіхи - 150 гр;
  • шоколад - 100 гр.

Печиво прокручуємо на м'ясорубці або подрібнюємо за допомогою блендера. Додаємо банку згущеного молока. Врахуйте, що для цього десерту краще використовувати варене згущене молоко, оскільки звичайне занадто рідке і торт попливе. Додаємо до маси горіхи та подрібнений шоколад і ще раз все перемішуємо.

Не збивайте масу міксером, оскільки шоколад та горіхи мають відчуватися в торті. Вимішуємо все руками та викладаємо масу на блюдо, формуючи гірку. Прибираємо торт в холодильник на ніч. 

Йогуртовий торт без випічки

Для приготування вам знадобляться:

  • печиво - 300 гр;
  • вершкове масло - 100 гр;
  • йогурт - 200 мл;
  • сир - 200 гр;
  • желатин - 20 гр;
  • ягоди - 300 гр.

Печиво подрібнюємо на крихту і змішуємо з розтопленим вершковим маслом. Викладаємо отриману масу в роз'ємне кільце. Йогурт змішуємо з сиром та набряклим желатином. Якщо ви використовуєте солодкий йогурт - цукор краще не додавайте. Збиваємо масу за допомогою міксера та виливаємо на печиво. Прикрашаємо торт свіжими ягодами та прибираємо холодильник до повного застигання. 

Вас також можуть зацікавити новини: