30 жовтня у інноваційному парку UNIT.City відбулася друга міжнародна технологічна конференція Україно-Ізраїльський Інноваційний Саміт 2019: Технології майбутнього. Захід проходив у рамках першого Тижня Ізраїльських Інновацій в Україні і зібрав понад 600 представників технологічних компаній, топ-менеджерів корпорацій, інвесторів і стартапів з України та Ізраїлю.

Відео дня

«Головна мета Тижня Ізраїльських Інновацій в Україніоб’єднати лідерів технологічної індустрії двох країн, показати бізнес-потенціал України ізраїльським інвесторам і компаніям, прискорити впровадження передових ізраїльських технологій та інновацій в Україні», — повідомляє Альона Новгородська, засновниця і продюсер Тижня Ізраїльських Інновацій та Україно-Ізраїльського Інноваційного Саміта, засновниця і CEO Global Israeli Initiative.

У Саміті взяли участь представники української та ізраїльської технологічної індустрії, ключові гравці у сферах automotive, safe city, health tech, fintech, energy tech, cybersecurity, венчурного капіталу, а також представники урядів та корпорацій. Серед ключових спікерів конференції — засновник найбільшої у світі краудфандингової платформи для інвесторів OurCrowd Джон Медвед, ізраїльський експерт у галузі кібербезпеки Амір Рапапорт, керуючий партнер одного з найактивніших венчурних фондів Ізраїлю AltaIR Capital Ігор Рябенький, власник одного з найбільших ІТ медіа Ізраїлю People and Computers Пелі Пелед.

«Україна все більше стає частиною західного світу, і для нас це хороша можливість зайти на європейську територію. Нам потрібні партнерства з українськими компаніями та спеціалістами», — зауважив хедлайнер Саміту Джон Медвед.

«МХП – найбільш інноваційний холдинг у сфері АПК. Саме тому для нас важливо підтримувати і брати участь у таких масштабних заходах, як Україно-Ізраїльський Інноваційний Саміт. У рамках Саміту ми розповіли про масштабну digital-трансформацію холдингу і представили унікальний проект моніторингу емоційних станів, який дозволяє нам вберегти співробітників від емоційного вигоряння і зберегти та розкрити таланти всередині МХП. У протистоянні технологій і людини ми ставимо технології на службу людині, адже технології цінні, а людина – безцінна», – говорить Ксенія Прожогіна, директор департаменту управління персоналом і комунікаціями агрохолдингу МХП.

Свої інноваційні розробки на заході представили передові ізраїльські технологічні компанії, серед яких провідний інтегратор у галузі зв’язку та безпеки Mer Group, світовий лідер у сфері кібербезпеки Check Point, інтегратор інноваційної системи біометричного паспортного контролю державного кордону Vizhu IT Services, розробник інтелектуальної цифрової платформи для оптимізації роботи промислових підприємств Matics.

Окрема активність у рамках Саміту — Fintech Track — була присвячена фінансовим технологіям і відбулася за підтримки Sabra Innovations. Ізраїльські fintech-стартапи представили свої рішення головам правлінь найбільших українських та міжнародних банків.

У експозоні Саміту 18 компаній з Ізраїлю та України презентували свої продукти та рішення. Серед українських розробок вперше був представлений інноваційний ігровий стартап Cyberzen, який дозволяє керувати ігровим процесом за допомогою нейроінтерфейсу. Агрохолдинг МХП представив 4 українських стартапи: QRSmarty, Khmarka, Sovtes та IntelSoft, які були фіналістами MHP accelerator – програми розвитку стартапів від Radar Tech, Agrohub та МХП.

Тиждень Ізраїльських Інновацій в Україні — перший тиждень ділових заходів в Україні, присвячений ізраїльсько-українським технологіям та інноваціям. Серія заходів організована міжнародною платформою Global Israeli Initiative та інноваційним парком UNIT.City за підтримки Посольства Ізраїлю в Україні й Посольства України в Державі Ізраїль. Співорганізатори — Агроіндустріальний холдинг МХП та інвестиційна платформа JS Capital.

Довідка

Про Global Israeli Initiative

Global Israeli Initiative (GII) – це міжнародна платформа, яка допомагає ізраїльським й українським технологічним компаніям створювати ефективні бізнес-зв'язки, налагоджувати співпрацю, знаходити нові бізнес-можливості. У нашому фокусі – міжнародні заходи, колаборації з урядовими установами, корпоративні та приватні бізнес-тури, освітні ініціативи, бізнес-консалтинг, робота з інвесторами.

Контакти для ЗМІ:

Данута Писаренко

Chief Marketing Officer

e-mail: dp@gii.global

Про UNIT.City

UNIT.City – перший інноваційний парк в Україні. Місце, де створюється екосистема та інфраструктура для розвитку бізнесу в сфері високих технологій й креативних індустрій. Мета парку – стати центром інновацій та точкою входу в Україну для інвесторів, партнерів та нових технологій з усього світу. Місцем, де концентрація компаній, стартапів, окремих фахівців, дослідницьких лабораторій дає умови для того, щоб бізнеси в межах парку зростали швидше, ніж поза ним.

Резиденти UNIT.City отримують тут: зустрічі з інвесторами, консультації, доступ до акселеративних і менторських програм, можливості для створення прототипів продуктів у лабораторіях, налагоджену інфраструктуру для роботи і життя.

Головний інвестор – Василь Хмельницький, засновник інвестиційної групи UFuture.

Контакти для ЗМІ:

Ден Смирнов, менеджер з комунікацій UNIT.City

e-mail: ds@unit.city