gmail

Але спеціально для тих, кому мало відведених 30 секунд, компанія пропонує встановити розширення Chrom, яке отримало назву Dmail, повідомляє ZN.UA з посиланням на The Verge.

Це розширення дозволить відновити доступ до листа в будь-який момент після відправлення або навіть надіслати лист з таймером самознищення.

Ще однією примітною особливістю Dmail є те, що функції, які пропонуються розширенням, доступні навіть у тому випадку, якщо він не встановлений на комп'ютері одержувача.

Відео дня

Читайте такожMicrosoft зробив загальнодоступною технологію розпізнавання осіб PhotoDNA

Це стало можливо завдяки тому, що Dmail насправді не видаляє листа зі скриньки одержувача, а просто зашифровує їхню доставку.

Якщо одержувач, у якого не встановлений Dmail, отримає такий лист, він відкриється в новому вікні (якщо Dmail встановлений, то лист просто відкриється в Gmail). І після того, як користувач відкриє, з'явиться повідомлення про те, що він незабаром буде знищений і надалі не буде доступний.

Як повідомляв УНІАН, компанія Google представила функцію скасування відправки листа у поштовому сервісі Gmail. Функція Скасувати надсилання Gmail, яка перебувала в розробці 6 років, може виявитися корисною в тих випадках, коли користувач вказав помилкового одержувача, забув додати необхідне вкладення або просто передумав надсилати електронний лист.