Під час церемонії покладання квітів до братської могили у Кривому Розі пролунала пісня, присвячена російським солдатам у Сирії.

Дівчина виконала пісню "Верните память", написану Марією Захаровою, офіційною представницею МЗС РФ. Цю пісню політик країни-агресора, яка воює проти українського народу на території Донецької і Луганської області, написала про російських військових у Сирії, передає "Перший Криворізький".

Читайте також"Здохни!": в Дніпрі 9 травня сталася штовханина між пенсіонерами і поліцейськими (відео)

"Вона (пісня, - Ред.) про тих наших хлопців, які зараз воюють у Сирії", — пояснювала російським ЗМІ Захарова після виконання пісні.

Також біля братської могили під час виконання пісні ходили дівчата у костюмах з біблійними мотивами і з головними уборами.

"Зазначимо, все це чули і бачили нардеп Костянтин Усов, міський голова Юрій Вілкул, ветерани, діти війни, інші чиновники, школярі, студенти та інші учасники заходу", - йдеться у повідомленні ЗМІ.

Інформація про події передана правоохоронцям і спецслужбам.

Як повідомляв УНІАН, раніше в Кривому Розі на параді на честь 74-ої річниці звільнення міста від нацистів нацгвардійці несли червоні прапори з радянською символікою.