Ілюстративна фотографія: українські бійці у аеропорту

За добу бойовики 41 раз намагались атакувати позиції сил АТО застосовуючи гарматну артилерію, міномети та реактивні системи залпового вогню.

Про це повідомляє штаб АТО на своїй сторінці у Facebook.

"Ворожа активність спостерігалась на Луганському, Донецькому, Дебальцевському та Маріупольських напрямках", - зазначається у повідомленні.

Відео дня

Залпи артилерії та мінометів пролунали на околицях населених пунктів Сокольники, Кряковка, Кримське, Артем, Нижньотепле, Станично-Луганське, Макарове, Трьохізбенка , Щастя, Геївка, Пєски , Донецьк, Авдіївка , Тоненьке, Опитноє, Богданівка, . Нікішино, Малоорловка, Дебальцево, Новоласпа, . Ніколаевка, Павлополь.

Читайте такожПовернення з пекла: ротація "кіборгів" у найгарячішій точці України (фоторепортаж)

"Бандити продовжують атакувати аеропорт Донецьк. Для штурму були задіяні бійці російського загону спецпризначення. Наші хлопці в черговий раз відбили атаку противника. Нападники відступили, несучи великі втрати", - повідомили у штабі.

Військові запевняють, що в районі Маріуполя ситуація перебуває під контролем українських військ.

Армія продовжує готуватися до виконання бойових завдань у зимовий період. Наразі тривають роботи з розвитку інфраструктури польових таборів та пунктів дислокації, проводиться обслуговування озброєння та військової техніки.