Ілюстрація REUTERS

Астролог Влад Росс дав свій прогноз для України на 2019 рік. Він вважає, що до влади в Україні прийдуть нові лідери.

"Оскільки Уран входить у зодіакальний знак Тільця з 8 березня, він буде перевертати ситуацію в нашій країні. Адже Україна генетично пов'язана саме з цим знаком Зодіаку – Тільцем. У такому положенні Уран буде перебувати у наступні сім років. Це означає, що владу отримають абсолютно нові люди, нові лідери", – пояснив астролог у коментарі "Главреду".

Він допускає, що президентом України стане людина, народжена під знаком Водолія (а ми живемо в епоху Водолія), і з цього моменту почнеться великий-великий стрибок росту й розвитку нашої країни.

Відео дня

Читайте такожАстролог розповів, якому знаку Зодіаку пощастить у коханні в 2019 році

"У цьому випадку ми самі не помітимо, як через сім років опинимося в Євросоюзі; нам можуть навіть запропонувати вступити туди: "А чи не хочете вступити?". В епоху Водолія президент, народжений під знаком Водолія – це було б непогано", – вважає експерт.

Складні ситуації в Україні можливі у першій декаді липня, прогнозує астролог: "Боюся, щоб в ці дні не сталося якогось чергового вибуху на одному із заводів або хімічних підприємств, тому що висока ймовірність вибухонебезпечних ситуацій".

Також у нього викликає занепокоєння друга декада липня й перша декада серпня: в цей період можливі самого різного плану потрясіння.

"Але оскільки Свиня – це мирна тварина, можливості якихось більш активних бойових дій на Донбасі я не бачу. У 2019 році на сході країни нічого не зміниться, все буде залишатися приблизно так само, як і зараз – уповільнений процес. Раніше від 2020 року я не прогнозую закінчення конфлікту на Донбасі", – резюмував Росс.

Раніше астролог Влад Росс спрогнозував, що в 2019 році головними лузерами стануть представники двох знаків Зодіаку — Рак і Діва, а щасливчиками - Стрільці та Леви.