ФСБ схопила українця на кордоні з окупованим Кримом / inforesist.org

Співробітники російського прикордонного управління ФСБ відзвітували про затримання на адмінкордоні  з окупованим Кримом громадянина України.

Читайте такожСенцов: у нас забрали Крим, але ми його повернемо (відео)

Про це повідомляє «Крим.реалії», посилаючись на інформацію ФСБ. Силовики заявили, що українець «спробував в'їхати за чужим паспортом» на окуповану територію. Чоловіка затримали на пункті пропуску «Джанкой»

Відео дня

«У бесіді з прикордонниками 25-річний житель Мелітополя зізнався, що прямував у Росію на заробітки за паспортом, який позичив у друга, так як свій загубив. Молодий чоловік планував повернути документ істинному власнику після успішного перетину кордону, відправивши його попутнім транспортом», – йдеться в повідомленні російського відомства.

Щодо українця порушили кримінальну справу, йому обрали запобіжний захід у вигляді арешту.

Зазначається, що підтвердження цієї інформації з інших джерел поки немає. Ім'я та прізвище заарештованого не повідомляється.

Раніше повідомлялося, що засуджених у "справі "українських диверсантів" Олексія Бессарабова і Володимира Дудку етапували з СІЗО №1 Сімферополя до Москви для розгляду апеляційної скарги на вирок.