Засуджені Бессарабов і Дудка / фото: krymr.com

Засуджених у "справі "українських диверсантів" Олексія Бессарабова і Володимира Дудку етапували із СІЗО №1 Сімферополя до Москви для розгляду апеляційної скарги на вирок.

Про це повідомляють Крим.Реалії з посиланням на адвоката Сергія Легостова.

Читайте такожЗасуджений у Криму «український диверсант» Захтей попросив Путіна про помилування

Відео дня

За словами адвоката, зараз вони перебувають у СІЗО № 1 Краснодара.

"Днями стало відомо, що Володю Дудку та Олексія етапували із Сімферополя до Москви в СІЗО "Лефортово". Поки що вони на пересилці в Краснодарі", - розповів Сергій Легостов.

Як повідомляв УНІАН, Олексія Бессарабова та Володимира Дудку затримали у листопаді 2016 року в окупованому Севастополі. Їх звинуватили в підготовці диверсій у Криму за замовленням української розвідки.

Севастопольський міський суд 4 квітня засудив "українських диверсантів" Володимира Дудку та Олексія Бессарабова до 14 років в'язниці. Суд також призначив кожному штраф: Дудці - в розмірі 350 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а Бессарабову - в розмірі 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

На початку вересня Верховний суд Росії призначив на 15 жовтня розгляд апеляційної скарги на вирок підконтрольного Росії Севастопольського міського суду в справі Дудки і Бессарабова.