vk.com/fc_dynamo_kiev

Про це повідомляє відділ зв'язків із громадскістю ГУ МВС України у м. Києві.

"Відомості про вчинення правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. У молодиків вилучені маски, балаклави та петарди", - йдеться в повідомленні.

Читайте також"Зоря" програла в матчі Ліги Європи "Легії"

Окрім того, до столичних правоохоронців надійшло три повідомлення від громадян про пошкодження транспортних засобів внаслідок хуліганських дій.

До медичних закладів звернулися четверо осіб, які отримали тілесні ушкодження під час подій у центральній частині столиці. Серед потерпілих – один працівник міліції. Інформація про інших постраждалих уточнюється.

Раніше УНІАН повідомляв, 20 серпня перед грою між Луганською "Зорею" та польскою "Легією" в центрі Києва сталися сутички між уболівальниками.

В ході масової бійки міліції вдалося розвести фанатів по різні сторони, однак кілька вікон у будівлі на Майдані Незалежності все ж побиті. Також кидали димові шашки і камені.

Окрім цього, як повідомили УНІАН у МВС, біля метро «Арсенальна» у Києві зібралась група агресивно налаштованих молодиків. При спробі правоохоронців поспілкуватися вони побігли до метро. Зараз молодиків доставляють до районних управліннь для встановлення осіб.