Фото УНИАН

«Найбільший урок двох з половиною років трагічних подій на Сході України полягає в тому, що ми, як ніколи, почали усвідомлювати: ніхто, крім нас, не буде захищати нашу країну, не буде її розбудовувати та робити все для того, щоб в нашій державі добре жилося, - звернувся з вітальним словом до учасників зустрічі голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій. - Кажуть, що в кожної нації є історичний період розвитку, коли формуються герої країни, – з тих людей, які в повсякденному житті, можливо, були й непоміченими. Фактично, на ваших долях, на ваших зусиллях відбудовується нова, сучасна історія українсько держави, пишуться її героїчні сторінки».

Читайте такожНа Вінниччині проходитиме Міжнародний форум "Українська молодь діаспори"

Голова ОДА висловив подяку вінницьким «кіборгам» за подвиг та запевнив, що обласна влада працює над тим, аби всебічно підтримати учасників АТО у вирішенні проблемних побутових питань, передає прес-служба Вінницької ОДА.

Відео дня

Коровій також поінформував присутніх про роботу, яка здійснюється на території Вінниччини у питаннях безпекового характеру, зокрема щодо підтримки розташованих в області військових частин, заходів з розширення мережі військкоматів та відновлення обліку військовозобов’язаних, підтримки та допомоги учасникам АТО.

Відтак керівники Вінниччини разом з волонтером Фонду вручили учасникам зустрічі Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради, грошові винагороди та волонтерські відзнаки Фонду – «За оборону країни».​