Житомирський прикордонний загін охороняє ділянку з Республікою Білорусь / фото ДПСУ

Житомирські прикордонники у суботу, 17 червня, проведуть показ техніки.

Про це кореспонденту УНІАН повідомив керівник прес-служби Житомирського прикордонного загону Північного регіонального управління Держприкордонслужби України Юрій Шахрайчук.

За його словами, 17 червня Житомирський прикордонний загін запрошує житомирян та гостей міста на концерт з нагоди Дня свого заснування.

Відео дня

«17 червня, напередодні відзначення Дня створення Житомирського прикордонного загону, у Житомирському міському парку культури та відпочинку імені Гагаріна  на літній концертній сцені «Ракушка» відбудеться урочистий концерт колективу Академічного ансамблю пісні й танцю Державної прикордонної служби України. Також буде показ техніки та пригощання кашею з польової кухні», - зазначив Шахрайчук.

Читайте такожЖитомирщина отримала перші 5 із 12 запланованих на цей рік шкільних автобусів (фото)

Довідка. Житомирський прикордонний загін охороняє ділянку з Республікою Білорусь. Загальна протяжність державного кордону – 405,0 км: сухопутна ділянка – 395,5 км, річкова – 9,5 км.

Загальна протяжність охороняємої ділянки зони відчуження і зони безумовного (обов’язкового) відселення населення: по лінії державного кордону 148,5 км, по тиловій межі 142,7 км.

Контрольованих прикордонних районів – 5 (Іванківський, Поліський, Овруцький, Народицький, Олевський).