прес-служба КМДА

Мер Києва Віталій Кличко доручив перевірити навчальні заклади та дитячі установи на предмет дотримання правил пожежної безпеки після пожежі в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі, де загинули троє дітей. Про це повідомляється на сайті мера.

Читайте такожДівчинка, яка постраждала при пожежі в одеському таборі, вивела з будівлі 8 дітей - ЗМІ

"Я дав доручення першому заступнику голови КМДА Геннадію Плісу організувати перевірку відповідальними службами усіх закладів освіти та дитячих установ на дотримання правил пожежної безпеки і забезпеченість необхідними засобами пожежогасіння, - відзначив Кличко. - З понеділка така перевірка в Києві розпочнеться і повинна бути проведена в стислі терміни. Те, що трапилося в Одесі, - це страшна трагедія, якої можна було запобігти", - наголосив мер столиці.

Відео дня

Як спільно УНІАН, пожежа на території дитячого оздоровчого комплексу «Вікторія» в Одесі почався пізно ввечері 15 вересня. Корпус, в якому сталася пожежа, вигоріла вщент. Під час пожежі загинули троє дітей, ще двоє - госпіталізовані. За словами очевидців, деякі діти під час пожежі вистрибували з вікон будівлі.