У Харківській області воїни 92-ї ОМБр пройшли полігонний вишкіл.

Відео дня

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

Під час проведення бойових стрільб зі штатної зброї свої навички продемонстрували бійці першого механізованого батальйону.

Зокрема, з допомогою сучасних бронетранспортерів типу БТР-4Е вони з місця вражали цілі, реагували на різні ввідні керівника занять тощо.

Читайте такожВР дозволила іноземним військовим брати участь у багатонаціональних навчаннях в Україні цього року

«Тим часом на інших ділянках полігону армійці виконували вогневі вправи з гранатометів, кулеметів, снайперських гвинтівок і автоматів, - розповідають у Регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України у Харкові. - Також військовослужбовці вдосконалили свої вміння та навички щодо знешкодження ворожих мін, виконання різних тактичних нормативів, навчилися евакуювати пораненого з поля бою і тому подібне».

За словами командування військової частини Сухопутних військ, негода, яка в ці дні тримається в регіоні, лише наблизила умови полігонних занять до бойових, розкрила всі можливості бронетехніки діяти в екстремальних умовах.

На наступних заняттях воїни 92-ї окремої механізованої бригади відпрацюють тактичні дії в умовах населених пунктів, а воїни-розвідники - різні спеціальні вправи, зумовлені досвідом проведення миротворчих та антитерористичних операцій по всьому світу.