До Дня Незалежності України готують понад 150 подій / ілюстрація / REUTERS

З нагоди 30-ї річниці Незалежності України упродовж трьох днів, з 22 по 24 серпня, по всій країні загалом відбудеться понад 150 подій. 

Про це за підсумками Всеукраїнського форуму "Україна 30" повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

За його словами, святкові заходи з нагоди 30-річчя Незалежності України готуються вже майже рік.

Відео дня

"Працює величезна команда професіоналів для того, щоб гідно відзначити найбільше свято в історії України", - зазначив Кирило Тимошенко у Facebook.

Так, під час святкування 30-річчя Незалежності України відбудеться вручення президентської відзнаки "Національна легенда України". Також планують провести установчий саміт ініціативи Президента України "Кримська платформа" і саміт Перших Леді та Джентльменів.

Українці побачать святковий парад Збройних Сил України, благодійний концерт італійського співака Андреа Бочеллі, святкове шоу "Незалежність у нашій ДНК. День Незалежності країни" та багато іншого. 

Нагадаємо, раніше Кирило Тимошенко, який також координує президентську програму "Велике будівництво", повідомив, що до 30-ї річниці Незалежності України планують відкрити найдовшу трасу України – М-30 Стрий-Ізварине. Єдина магістраль довжиною майже 1400 км поведе із Львівської до Луганської області.