Поліція охороняє гідропарк 6 квітня / strana.ua

Дніпровський райсуд Києва оштрафував на 17 тис. грн чоловіка за перебування без маски на обличчі під час конфлікту з поліцейськими у Гідропарку на початку квітня.

Про це йдеться у повідомленні на сайті столичної поліції.

Читайте такожУ Києві група молодиків намагалася прорватися до Гідропарку, кількох затримала поліція (фото, відео)

Відео дня

У поліції нагадали, що подія сталася 6 квітня на території Гідропарку.

"Тоді під час акції протесту проти карантинних обмежень працівники поліції склали адміністративний протокол на киянина, 1979 року народження, за статтею 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення, оскільки чоловік перебував на вулиці без засобів індивідуального захисту", - мовиться у дописі.

Сьогодні суд визнав чоловіка винним у порушенні правил карантину й оштрафував його на 17 тис. грн.

Як повідомляв УНІАН, 6 квітня у столичному Гідропарку сталося протистояння поліції з відвідувачами спортивного майданчика. Чоловіки висловлювали невдоволення через неможливість тренуватися на майданчику після посилення карантинних обмежень. У результаті двох найактивніших учасників події доставили до управління поліції, де встановили їхні анкетні дані та відібрали пояснення.

На обох чоловіків 1979 та 1988 років народження склали адміністративні протоколи за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП. Один з них перебував на вулиці без засобів індивідуального захисту, а другий - перебував у парковій зоні без документів.