Купуємо парфумерію з комфортом

Інтернет-магазин PARFUMS – це віртуальний торговий майданчик, на якому широко представлені засоби для догляду за шкірою та волоссям, декоративна косметика, парфумерія. Каталог складений таким чином, що буквально за пару хвилин можна знайти потрібний товар та оформити замовлення на його доставлення у будь-який регіон України. Докладний опис у поєднанні з консультацією досвідченого менеджера допоможуть підібрати косметичний продукт, що відповідає потребам шкіри та волосся. 

Але як бути з парфумерією? Перейшовши за посиланням https://parfums.ua/category/parfums, ви можете переконатися, що PARFUMS пропонує різноманітну колекцію ароматів – від класичних до екстравагантних. Та ми звикли вибирати подібні продукти за допомогою власних рецепторів. Однак у цьому методі є свої нюанси. Навіть якщо не замислюватися про пандемію, необхідність носити маску, дотримуватися дистанції та пред'являти сертифікат про вакцинацію, у такому відборі є й інші слабкі сторони. Ви приходите до магазину, приміщення якого вже заповнене різними запахами. Пахнуть усі – продавці, покупці, флакони на полицях. У такій ситуації навіть власникам бездоганного нюху непросто оцінити звучання незнайомої композиції. 

Можливості нашого сприйняття обмежені не лише зовнішніми факторами. Перші дві пропозиції ми ще здатні сприймати, а потім усі запахи змішуються. Досвідчені парфумери вважають, що повною мірою оцінити звучання нового аромату можна лише, якщо у перервах між тестуванням вдихати свіже повітря. Такої можливості у вас точно не буде. Зерна кави також не допоможуть, оскільки самі наділені вираженим запахом. Хоча їхнє застосування можна вважати цілком обґрунтованим. Вважається, що такий запах стимулює шопоголіків на нові покупки. 

Відео дня

Придбання парфумерії у нашому магазині дає споживачеві низку важливих переваг:

  • Економія коштів. У нас немає більшості тих витрат, які є обов'язковими для роздрібної торгівлі, тому й ціни дещо нижчі. Не готові поки що придбати стандартний флакон – ми запропонуємо вам пробник або мініатюру.
  • Комфорт. Вам не доведеться нікуди йти, штовхатися у громадському транспорті, шукати місце для паркування. Перелік необхідного обмежується двома пунктами – гаджет та доступ до Інтернету. 
  • Максимальна інформативність. На нашому сайті ми надаємо детальну інформацію про виробника. Також ви дізнаєтесь про те, який парфумер працював над створенням аромату, познайомитися з нотами, що входять у духмяну піраміду. Вказана назва колекції та рік її випуску, приналежність до певної класифікації (нішева, елітна), місткість пропонованих флаконів, а також наявність у продажу супутніх товарів з таким самим ароматом (гель для душу, дезодорант).

Та головна наша перевага – це оригінальна продукція провідних світових брендів й регулярне оновлення каталогу відповідно до актуальних модних трендів.