МАУП першою в Україні отримала Золотий сертифікат Програми FISU Healthy Campus

FISU Healthy Campus — це програма Міжнародної федерації університетського спорту (FISU, фр. Federation International du Sport Universitaire, англ. International University Sports Federation), що є міжнародною спортивною організацією, створеною для розвитку та просування спорту серед студентів усього світу.

Штаб-квартира організації знаходиться в Лозанні (Швейцарія). Федерація координує діяльність 174 національних федерацій студентського спорту, що входять до її складу. Під її егідою кожні два роки відбуваються Літня та Зимова Універсіади — аналог Олімпійських ігор, що проводиться серед студентів.

FISU Healthy Campus нагороджує університети, які заохочують здоровий спосіб життя у своїх кампусах. Ті, хто створює кращі умови задля цього для своїх студентів і всієї спільноти університетського містечка, отримують відповідний сертифікат на основі оцінки за сотнею критеріїв.

Відео дня
МАУП першою в Україні отримала Золотий сертифікат Програми FISU Healthy Campus

Університети оцінюються за сімома напрямками: фізична активність і спорт, харчування, профілактика захворювань, психічне та соціальне здоров'я, ризикова поведінка, навколишнє середовище, стійкий розвиток і соціальна відповідальність, управління здоровим кампусом.

МАУП першою в Україні отримала Золотий сертифікат Програми FISU Healthy Campus

Таке шалене досягнення стало можливим завдяки наявності в Академії розвиненої інфраструктури, яка повністю відповідає європейським стандартам. На базі Академії діють спортивні секції та клуби, в яких студенти мають змогу сумлінно тренуватися і підтримувати гарну фізичну форму. З-поміж них Клуб кікбоксингу, Зал боротьби ім. Жана Беленюка, спортивний комплекс ім.Ельбруса Тедеєва, Футбольна арена МАУП із чотирма професійними полями.

Далі —  більше!