У Києві побили священика / фото facebook.com/KyivOperativ

У Києві повідомили про підозру чоловіку, який побив служителя церкви.

Читайте також"Нещасний випадок" чи "зумисні дії": УЗ розбирається з ситуацією щодо нападу на пасажирку у потязіЯк повідомила прес-служба прокуратури міста Києва, інцидент стався 4 вересня поблизу торгового центру на вул. Архітектора Вербицького (Дарницький район).

До правоохоронних органів столиці звернулись небайдужі громадяни, які стали свідками зухвалої поведінки нападника, що перебував у нетверезому стані.

Відео дня

"Через словесний конфлікт він наніс священнослужителю декілька ударів в обличчя, а в подальшому, з метою залякування та приниження осіб, які вирішили допомогти потерпілому, демонстрував зброю та нецензурно висловлювався на їхню адресу", - йдеться в повідомленні.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України – грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом.

Побиття священика у Києві: що відомо

  • До цього повідомлялося, що нападників на священика було двоє.
  • Інцидент стався увечері 4 вересня біля ТРЦ NewWay (неподалік від Парку партизанської слави).
  • За інформацією медиків, священнослужитель отримав серйозні травми. Проте заяву на своїх нападників він писати відмовився.