Зруйновано будинки мирних жителів / фото ДСНС

На Львівщині ворог у ніч з 8 на 9 березня поцілив у селище - в будинки мирних жителів. І вбив дві родини у будинках, що стояли поруч. Загинули 5 людей. Єдиний, хто вижив, - собака, який не відходить від руїн будинку.

Як йдеться в сюжеті ТСН, обоє господарів тварини загинули на місці унаслідок "прильоту". Тут мешкало подружжя, напередодні до них приїхав родич. Його з-під завалів дістали останнім, він теж не вижив.

"Моя сестра і двоє швагрів, в одного з яких напередодні був день народження", - каже згорьована жінка про загиблих. Під час повномасштабної війни родина переїхала з міста у села, думаючи, що тут буде безпечніше. 

Будинок навпроти теж зруйнований, його власники - 51-річна жінка та 55-річний чоловік - також загинули. 

А одного з чоловіків від смерті від "прильоту" врятував його собака, який напередодні влучання ракети почав гучно гавкати.

Масований ракетний удар по Україні 09.03.2023

У ніч з 8 на 9 березня Росія здійснила пуск 81 ракети, в тому числі "Калібрів" і "Кинджалів", а також дронів-камікадзе по Україні. Вибухи лунали у Києві, Житомирі Львівській, Одеській та Харківській області.

У Львівській області ракети влучили в житлову зону Золочівського району. Там зруйновано будинки, п'ятеро людей загинули.

Вас також можуть зацікавити новини: