Луцький терорист обіцяє "продовження перфомансу" / фото REUTERS

Максим Кривош, який 21 липня захопив у Луцьку автобус та взяв у заручники 13 людей, заявив, що його «перфоманс» матиме продовження.

Читайте такожЛуцький терорист назвав збройне захоплення заручників "перфомансом"

Як повідомляє «ТСН», таку заяву Кривош зробив на судовому засіданні, де його взяли під варту до 18 вересня.

Відео дня

"Закликаю всіх чекати продовження перформансу "антисистема". Продовження буде", - сказав підозрюваний.

Терорист також розповів, що спочатку планував захопити Собор святої Трійці в Луцьку, але змінив рішення, адже через карантин церква зачинена.

"Я там спочатку навчався в духовній семінарії, я там побачив, перепрошую, те духовне бл**ств*, яке я побачив ... я прийшов туди за духовністю. І тому я хотів зробити цю акцію, цей перформанс, ще раз говорю. Хай його називають тероризмом скільки, кому захочеться. Хотів зробити в цьому соборі, бо я з нього починав. Я туди прийшов, хотів знайти там правду, я хотів повернутися зі своєю правдою до нього але оскільки він зараз зачинений (бо карантин - ред.), довелося мені обирати альтернативний спосіб", - сказав він. 

Крім того, Кривош заявив, що переповість свою розмову з президентом України Володимиром Зеленським на фінальному судовому засіданні.

Нагадаємо, у Луцьку суд обрав запобіжний захід Максиму Кривошу, який взяв у заручники 13 людей. Підозрюваного будуть тримати під вартою 60 діб.