Дерев'янченко планує повернутися на ринг навесні / фото: BoxingScene

Колишній претендент на титули IBF і IBO в середній вазі Сергій Дерев'янченко (13-2-0, 10 КО) планує провести в наступному поєдинку мінімум два бої, один з яких буде титульним.

Читайте також"Тренером буде Фредді Роуч": українець Постол підтвердив бій за два титули чемпіона світу

Про це український боксер заявив YouTube-каналу VideoBoxing.

"7 грудня чемпіон WBC Джермалл Чарло буде боксувати в Брукліні. Я поїду на цей бій і там буду розмовляти про майбутнє. Менеджери хочуть домовитися у 2020 році про поєдинок з Альваресом. Якщо це відбудеться, то, напевно, десь у вересні. Альварес буде відпочивати, а я проведу якийсь бій у травні.

Якщо ні, то, не знаю, може з Чарло будуть вести переговори. Але це теж, думаю, ближче до літа. Чарло - хороший варіант, сильний суперник. Це буде хороший бій", - зазначив Сергій.

Також Дерев'янченко зізнався, що поразка від Геннадія Головкіна рішенням суддів за два титули принесла йому рекордний дохід:

"За бій з Головкіним заробив більше, ніж за всю попередню кар'єру. У фінансовому плані, це саме той бій, заради якого і займаються професійним боксом. Тут потрібно сказати, що це хороша робота моєї команди, мого менеджера. Умови поєдинку з Головкіним були більш вигідними, ніж попередні домовленості з Альваресом".

УНІАН раніше повідомляв про те, що британський боксер отримав велику пропозицію за бій з Усиком.