Деонтей Вайлдер в своєму костюмі / REUTERS

Колишній чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтей Вайлдер назвав причину поразки в поєдинку з Тайсоном Ф'юрі.

За словами Вайлдера, якого цитує Yahoo Sports, всьому виною став занадто важкий костюм, в якому він вийшов на ринг:

"Факт полягає в тому, що мій костюм був дуже важким для мене. Я не відчував ніг з самого початку бою. У третьому раунді мої ноги були повністю вбиті. Але я воїн, люди знають це. Легко сказати, що я не відчував ніг, або щось ще. Після бою багато хто говорив мені: "Було схоже, що з тобою щось не так". Це насправді було так. Я старався з усіх сил, але через свій костюм не відчував ніг".

Відео дня

Читайте також"Ми дамо реванш": Ф'юрі готовий організувати трилогію боїв з Вайлдером

"Я вперше одягнув цей костюм перед боєм. Я не думав, що це буде так важко. З шоломом і всіма батареями він важив понад 18 кг. Я хотів віддати данину Місяцю чорної історії. Хотів, щоб це виглядало добре, і я вважаю, що поставив це вище за все інше".

Вайлдер також висловив невдоволення тим, що бій був зупинений:

"Я говорив своїй команді ніколи, ні за яких умов не викидати рушник. У мене було ще п'ять раундів. Незалежно від того, як все виглядало, я ще був у бою. Я розумію, що рефері намагався зробити як краще для мене, але це моє життя і моя кар'єра, і потрібно враховувати мої бажання", - сказав американець.

Вайлдер також заявив, що планує активувати пункт про третій бій з Ф'юрі.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що дивний вчинок Ф'юрі під час бою з Вайлдером викликав бурхливу реакцію мережі.