Усик вірить у реванш Ломаченка з Лопесом / фото: instagram.com/usykaa

Олександр Усик висловив свою думку про бій Василя Ломаченка і Теофімо Лопеса, в якому українець поступився американцеві та програв три чемпіонські пояси.

Про це він розповів в інтерв'ю YouTube-каналу USYK17.

Читайте також"Він нас не поважав": тренер Лопеса заявивши, що Ломаченко не отримає реванш

Відео дня

"Поразці Ломаченка є ряд причин. Потрібно прийняти це, виходити звідти, йти далі. Я вірю в реванш з Лопесом, це цікаво. З фінансової точки зору розкрутити. Лопес думає, що там є Хейні, Гарсія, Девіс, але це все теж не так просто, вони знаходяться в різних компаніях, зробити цей поєдинок з одним з них Лопесу буде складно. Дуже хотілося б подивитися реванш, думаю, він буде", - заявив боксер.

Також Усик назвав причину, чому бій не скасували через травму плеча Ломаченка. 

"Це характер. Це божевільний мужик зі своїми тарганами в голові. В цьому і проявляється воїнство, характер і все інше. Незважаючи на всі проблеми", - сказав Усик.

Боксер вважає, що підтримка Лопеса від недоброзичливців Ломаченка - це лицемірство.

"Ломаченко - чемпіон Європи з кадетів, чемпіон світу з юніорів, чемпіон України - стократний, дворазовий олімпійський чемпіон. Турніри, кубки - він прославляє країну, місто. Чемпіон чемпіонів. Людина приносила цю крутість кожному, а тут програв і все. Люди говорили, що вони за Лопеса - це лицемірство", - заявив боксер.

Ломаченко - Лопес: після бою