Олександр Зінченко / REUTERS

В рамках другого туру англійської Прем'єр-ліги "Манчестер Сіті" приймав на своєму полі "Тоттенхем".

Команди зіграли внічию - 2:2.

Одразу три голи були забиті в першому таймі. "Городяни" вийшли вперед на 20-й хвилині, коли Де Брейне навісив на дальню штангу, а Стерлінг точно пробив головою. Через три хвилини Ламела отримав м'яч і простір, здійснив прохід і завдав прицільний удар в нижній кут, зрівнявши рахунок.

На 35-й хвилині Де Брейне відзначився ще одним асистом, після якого результативного удару завдав Агуеро. В середині другого тайму на заміну вийшов вінгер "шпор" Лукас Моура - бразилець вже через хвилину знову відновив рівновагу, коли відгукнувся на подачу Ламели з кутового.

У "Сіті" було ще кілька шансів здобути перемогу, а перед фінальним свистком Жезус навіть забив після скидки від Ляпорта, але арбітр зафіксував гру рукою у гравця господарів.

Весь матч на полі провів гравець збірної України Олександр Зінченко, який традиційно діяв на лівому фланзі захисту. Зінченко кілька разів завдавав дальні удари, але забити не зумів.

"Манчестер Сіті" - "Тоттенхем" - 2:2

Голи: Стерлінг, 20, Агуеро, 35 - Ламела, 23, Лукас Моура, 57

"Манчестер Сіті": Едерсон, Уокер, Отаменді, Ляпорт, Зінченко, Де Брейне, Родрі (Д. Сільва, 78), Гюндоган, Б. Сілва (Марез, 80), Агуеро (Жезус, 65), Стерлінг

"Тоттенхем": Льоріс, Уокер-Пітерс, Санчес, Алдервейрельд, Роуз, Сіссоко, Вінкс (Лукас Моура, 56), Ндомбеле, Ламела (Ло Чельсо, 85), Кейн, Еріксен (Скіпп, 90+1)

Попередження: Стерлінг

Огляд матчу

Таким чином, після двох турів "Ман Сіті" і "Тоттенхем" набрали по чотири очки та відстають від лідируючих "Ліверпуля" та "Арсенала" на два пункти.

УНІАН раніше повідомляв, що Ярмоленко вийшов на поле в АПЛ вперше з минулого року.