Шахтар здобув чергові три очки / фото: ФК Шахтар

У суботу, 2 листопада, у Львові "Карпати" приймали донецький "Шахтар" у рамках 13-го туру української Прем'єр-ліги.

Донеччани святкували перемогу з рахунком 3:0.

Читайте такожКарпати - Шахтар: відеоогляд матчу Прем'єр-ліги

До Львова з різних причин не вирушили лідери "Шахтаря" - Євген Коноплянка, Марлос, Ісмаїлі, Сергій Кривцов, Андрій Пятов і Алан Патрік. З усім тим, це не завадило гостям здобули впевнену перемогу.

Рахунок на 10-й хвилині відкрив Борячук, який скористався грубою помилкою воротаря Підківки та відправив м'яч у порожні ворота. До кінця першого тайму донеччани продовжували атакувати, але збільшити перевагу не змогли.

Вже у другому таймі на полі з'явився Коваленко, який відправив м'яч у сітку воріт "Карпат" ударом головою. Крапку поставив Тете гарматним ударом у кут воріт - 3:0.

"Карпати" - "Шахтар" - 0:3

Голи: Борячук, 10, Коваленко, 58, Тете, 65

"Карпати": Підківка, Веремієнко (Деда, 46), Халл, Вакуленко, Дубінчак, Мартінс, Назарина, Ді Франко, Кльоц (Войковіц, 67), Понде (Бойчук, 67), Дженнінгс

"Шахтар": Шевченко, Додо, Бондар, Хочолава, Сіпріано, Маркос Антоніо, Степаненко (Коваленко, 55), Тете, Дентіньо, Соломон (Болбат, 52), Борячук (Сікан, 67)

Попередження: Понде

Гол Борячука

Гол Коваленко

Гол Тете

Серія "Карпат" без перемог у чемпіонаті продовжена до шести ігор. Команда залишається 10-ю у турнірній таблиці, набравши 10 очок. В активі "Шахтаря" вже 37 очок і перше місце.

УНІАН раніше повідомляв про те, що УАФ дискваліфікувала бразильського легіонера "Шахтаря" на три матчі.