Бойко покинув лавку запасних при появі Мілевського / скріншот

Голкіпер "Динамо" Денис Бойко не захотів вітатися з екс-гравцем збірної України Артемом Мілевським перед товариським матчем проти "Динамо-Брест".

Мілевський перед грою підійшов до лави київського "Динамо", щоб привітатися з тренерами та гравцями команди. У цей момент Бойко встав з лавки і пішов, після чого стояв спиною і "сховався" від Мілевського в розмові з співробітником брестського "Динамо".

На цей епізод Мілевський звернув увагу у своєму відеоблозі на YouTube.

Читайте також"Шкода, що не забив": воротар Динамо вийшов на заміну і зіграв у нападі (відео)

Така поведінка Бойка пов'язана з давнім конфліктом між голкіпером і Мілевським. Він пов'язаний з тим, що в 2018 році Мілевський в Instagram назвав Бойка "щуром" через те, що під час спільного виступу футболістів за київське "Динамо" голкіпер спробував зшахраювати під час гри в карти.

"Був такий інцидент з картами, але він давно закритий. Якщо після цього хтось вважав, що я щур - немає питань. Але ми грали і потім в карти, проблем не було. Так, там історія з джокером була, я хотів обдурити, грали на гроші. Мілевського там не було. Я не буду говорити, хто з гравців там був. Ми розібралися, зрозуміли один одного, я вибачився, ні у кого до мене більше не було претензій", - розповідав потім Бойко.

Як повідомляв УНІАН, "Динамо" Київ розгромило брестське "Динамо" в контрольному матчі.