OLED-ноутбук від ASUS – найкращий подарунок на День закоханих

Якщо ви дійсно хочете здивувати свою половинку вишуканим подарунком на День закоханих, експерти радять звернути увагу на нові пристрої ASUS з OLED-дисплеєм. Вони не лише швидко працюють, а й дарують справжню насолоду для очей - відтворюють барвисте й контрастне зображення.

П'ять причин обрати ноутбук або планшет ASUS OLED вже сьогодні:

Відео дня

1. Дуже глибокий чорний колір

Здатність дисплея OLED відтворювати глибокі відтінки чорного допоможе побачити непомітні раніше деталі. 

2. Справжні відтінки

Люди, які працюють з графікою, особливо це оцінять. Адже пристрої ASUS з OLED-екраном показують надзвичайно реалістичне зображення з охопленням "кінематографічної" колірної гами DCI-P3. 

3. Чіткість незалежно від рівня яскравості

На пристроях ASUS з OLED-екраном рівень деталізації та точність відтворення кольорів не погіршується зі зменшенням яскравості, як на звичайних РК-дисплеях.

4. На 70% менше синього світла

Синє світло може спричиняти дискомфорт й погіршувати якість сну, та завдяки технології OLED пристрої ASUS випромінюють на 70% менше цього шкідливого світла, це підтверджено двома незалежними лабораторіями. При цьому якість відтворення кольорів не погіршується.

5. Плавність відображення

Дисплеї OLED у пристроях ASUS гарантують максимально плавне відтворення динамічних сцен, зменшення затримки під час ігор і прокручування тексту без розмиття.

Пристрої ASUS з OLED-екранами

Серед пристроїв ASUS з дисплеями OLED є чимало моделей - від потужних пристроїв до легких моделей для сучасного мобільного життя. Нижче розповімо про ASUS Vivobook 13 Slate OLED та Zenbook 14X OLED.

ASUS Vivobook 13 Slate OLED 

Vivobook 13 Slate OLED – ноутбук-трансформер з повнорозмірною клавіатурою. У режимі ноутбука пристрій відкривається на будь-який зручний кут до 170°. Він підійде як для навчання, так і для роботи й просто спілкування. Тут є підтримка стилуса ASUS Pen 2.0 зі змінними наконечниками різних типів.

OLED-ноутбук від ASUS – найкращий подарунок на День закоханих

Крім того, вам гарантоване якісне зображення на 13-дюймовому OLED-дисплеї з технологією Dolby Vision. Також вбудовано аудіосистему з просторовими ефектами Dolby Atmos. 

OLED-ноутбук від ASUS – найкращий подарунок на День закоханих

Zenbook 14X OLED

Zenbook 14X OLED – легкий (1,4 кг) та компактний ноутбук (товщина корпуса 15,9 мм) з новітнім процесором. Серед його переваг – OLED-дисплей з тонкою рамкою, роздільною здатністю до 4K, технологією HDR, співвідношенням сторін 16:10. Він розкривається на 180°, крім того, він оснащений ексклюзивною цифровою панеллю ASUS NumberPad 2.0, суміщеною зі зручним чутливим тачпадом. 

OLED-ноутбук від ASUS – найкращий подарунок на День закоханих

Стильний, продуктивний, компактний та легкий Zenbook 14X з OLED може стати гарним подарунком на День закоханих.

OLED-ноутбук від ASUS – найкращий подарунок на День закоханих