Китайська нейромережа перетворює в аніме будь-яке фото / скріншот

За останні пару років нейромережі стали справжнім проривом у світі інформаційних технологій і продовжують дивувати. Цього разу серед інтернет-користувачів, зокрема, українців, справжнім хітом стала китайська нейромережа different Dimension Me.

У неї одна функція – перетворювати завантажені фотографії користувачів в аніме-зображення. Розповідаємо, як користуватися нейромережею і які результати там можна отримати.

Нейромережа, яка створює аніме персонажів

Працює вся ця справа прямо в браузері – без обмежень і тривалих очікувань.

Відео дня

Попри те, що весь інтерфейс китайською мовою, сервіс максимально простий у використанні. Достатньо лише натиснути на велику помаранчеву кнопку з ієрогліфами та завантажити фото, де чітко видно обличчя (втім, не обов'язково), після чого дочекатися результатів.

На виході користувач отримує не тільки картинку "до/після", але й короткий відеоролик з композицією з якого-небудь відомого аніме. Варто зауважити, що сам сайт не адаптований для настільного режиму, тому рекомендується користуватися ним зі смартфона або планшета.

Покрокова інструкція з фото

Які результати виходять в нейромережі

Different Dimension Me практично не запозичує риси обличчя людини з оригінальних знімків, але повторює зачіску, рослинність на обличчі та аксесуари. Часом, у чоловіків можуть і зовсім пропадати бороди та вуса. При цьому нейромережа не тільки генерує вашого "анімешного" аналога, але і стилізує фон, щоб він збігався зі знімком по відтінках і настрою.

Найцікавіше, що якщо вже готовий результат ще кілька разів пропустити через нейромережу, він буде ставати все більш "анімешним".

Раніше УНІАН розповідав про "фішки" браузера Microsoft Edge, які роблять його кращим за Google Chrome. Серед них – зручні вертикальні вкладки, режим ефективності та вбудований захист від витоку паролів.

Також писали про мобільний браузер CENO, з яким все відкривається без VPN. Самі розробники описують своє творіння, як "перший в світі мобільний браузер, Що обходить сучасні методи цензури в Інтернеті".

Вас також можуть зацікавити новини: