фото zt.npu.gov.ua

У Тернополі затримали чоловіка, який погрожував підірвати гранатою поліцейських.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, в ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції 16 березня опрацьовували територію в районі вул. Київської. Коли оперативники спілкувалися з місцевими мешканцями біля будинку, до них підійшов невідомий. За зовнішніми ознаками він був у стані алкогольного сп'яніння.

Чоловік почав кричати, висловлювався нецензурними словами. На зауваження поліцейських не реагував і почав погрожувати. Після словесної перепалки він зайшов до під'їзду на кілька хвилин. Коли повернувся, то його руки були в кишенях. Чоловік заявив, що тримає бойову гранату, яку готовий підірвати у будь-який момент.

Відео дня

Працівники поліції застосували до нього спецзасоби. При поверхневому огляді жодних небезпечних предметів поліцейські у нього не виявили.

Порушника затримали відповідно до статті 208 КПК. Йому оголосили підозру за ст. 345 ч. 1 ККУ (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).