Шахрай у жительки Тернопільщини видурив 40 тис. грн / фото news.lent.az

Затримали шахрая, який в жительки Тернопільщини видурив 40 тис. грн.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, жителька Чорткова на сайті оголошень розмістила інформацію про продаж будинку.

За вказаним номером на початку березня зателефонував чоловік і повідомив, що цікавиться її житлом. Невдовзі до неї приїхав чоловік ромської національності. Сказав, що бізнесмен і його цікавить даний будинок.

Відео дня

Читайте такожВ аграрія з Тернопільщини шахраї видурили 250 тис. грн

Оформлення документів взяв на себе, але за умови, що жінка витрати буде компенсувати самостійно. Кілька разів покупець приїжджав до Чорткова по гроші на послуги нотаріуса та інших служб.

Загалом невідомий отримав від потерпілої 40 тис. грн.

Про те, що це може бути шахрай, жінка запідозрила після того, як прочитала публікації на інтернет-сайтах про схожі маніпуляції. Коли покупець перестав відповідати на телефонні дзвінки, жінка одразу звернулася у поліцію.

Підозрюваного затримали. Встановлено, що житель Миколаївщини 1983 року народження уже неодноразово притягували до відповідальності за скоєння майнових злочинів, шахрайств та грабунків. Жертвами підозрюваного були в основному мешканці Миколаївської області. Проте останнім часом він обшахраював та обікрав і кілька помешкань на території Тернопільщини.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 190 ч. 1 ККУ (шахрайство).