Одним із заходів нової транспортної системи у Вінниці стало запровадження тижневих проїзних, які мали діяти з 23 по 29 лютого і спростити та здешевити городянам пересування в міському електротранспорті. Проте вінничани чи не почули про новацію, чи заздалегідь запаслись на лютий місячними проїзними.

Як повідомив директор КП “Вінницьке трамвайно-тролейбусне управління” Володимир Бугайчук, із 13 тисяч надрукованих городяни придбали лише 150 тижневих проїзних. Що ж стосується місячних проїзних, то в середньому вінничани розкуповують іх на 700 тис. гривень на місяць.

За словами Володимира Бугайчука, підприємство планує надалі популяризувати цю послугу, позаяк продаж проїзних квитків поповнює касу підприємства обіговими коштами.

Відео дня

У перспективі ж на Вінницю чекає запровадження єдиного проїзного на всі види міського транспорту (крім таксі). Щоправда, цьому передуватиме обладнання всіх транспортних засобів, які перевозитимуть пасажирів, системою навігації GPRS. А “всередині” неї вже можна буде підключити функцію єдиного проїзного.