Україна переможе Росію, переконує Табах / ua.depositphotos.com

Капітан першого рангу у відставці ВМС США Гаррі Табах переконаний, що Україна переможе у війні з Росією, проте перемога може мати високу ціну.

Про це він сказав в інтерв'ю "Обозревателю".

"Сьогодні всі військові заводи в Росії працюють 24 години на добу, 7 днів на тиждень, а в Україні немає. І Україні дають недостатньо зброї, щоб вона могла себе захистити", - підкреслив він.

Відео дня

За оцінками Табаха, російська армія вже зазнала великих втрат і тепер займається перегрупуванням. Планує призов, стягуються війська з усіх куточків Росії і йде підготовка до вирішального наступу на Україну.

"Вони обкопуються навколо своїх авіабаз, готуються до оборонної війни, оскільки Україна, напевно, буде організовувати контрнаступ", - додав офіцер.

Водночас він запевнив, що заяви низки військових експертів резерви країни-агресора, що виснажуються, не відповідають дійсності. Табах нагадав про безперервні бомбардування українських міст, а також про те, що в РФ військові заводи переведені в цілодобовий режим.

"Україна вийде з цієї війни переможницею. Але питання, якою ціною. Сьогодні йде Третя світова війна між Росією і всім світом. Просто за весь світ поки що воює тільки Україна", - підсумував офіцер.

Вас також можуть зацікавити новини: